Praktijkmiddag voor de VPB in de regio Twente, verschoven naar 27 maart 2018

ProfielfotoCarla Lammertink 06-03-2018

Op verzoek van een aantal deelnemers hebben we de geplande bijeenkomst van 8 maart verplaatst naar 27 maart van 14.00-16.30 uur . Graag willen we jullie hierbij opnieuw uitnodigen voor de gezamenlijke praktijkmiddag voor de VPB in regio Twente.

Op verzoek van een aantal deelnemers hebben we de geplande bijeenkomst van 8 maart verplaatst naar 27 maart van 14.00-16.30 uur . Graag willen we jullie hierbij opnieuw uitnodigen voor de gezamenlijke praktijkmiddag voor de VPB in regio Twente. Tijdens de praktijkmiddag gaan we in Enschede kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen en informeren wij jullie over de lopende landelijke discussies. Ook verdiepen we een aantal actuele fiscale vraagstukken. Het beloofd een interessante bijeenkomst te worden gelet op een aantal door Dido bereikte doorbraken in de discussie met de Belastingdienst in het grondbedrijf dossier.

De datum van de praktijkmiddag is dinsdag 27 maart van 14:00 uur tot 16.30 uur in het Stadskantoor te Enschede.  

Tijdens de bijeenkomst staan we in ieder geval graag stil bij de volgende punten:

- Update landelijke discussies
- Delen ervaringen
- Reclame
- Hypotheken aan personeel
- Ander vermogensbeheer
- Materiële vaste activa (MVA)
- Openingsbalansproblematiek
- Vreemd vermogen en rente
- Ervaringen met aangifte VPB 2016

Indien je zelf een actueel fiscaal onderwerp of een interessante casus vanuit je eigen gemeente wilt bespreken, laat het dan weten zodat we daar ruimte voor kunnen maken tijdens onze praktijkmiddag.

Graag zien wij je op 27 maart as!

Zou je ons, uiterlijk 21 maart willen laten weten of je aanwezig bent en met hoeveel mensen. Dit in verband met de te reserveren ruimte. Aanmelden kan via: dido.westrik@fiscaliade.nl of een reply op deze mail.

Met vriendelijke groet,

Benno Reimerink & Dido Westrik