Privacy bijeenkomst 23 juni

ProfielfotoJelle Stronks 08-06-2015

Op dinsdagmiddag 23 juni aanstaande organiseert het programma Informatievoorziening Sociaal Domein (ISD) van VNG/KING in samenwerking met SSNT (Shared Services Netwerk Twente) een regionale werksessie over privacy in de praktijk in de praktijk in het Twentehuis (k501) te Enschede.

Deze regionale bijeenkomst biedt gemeenten praktische handvatten en oefening om privacy in het sociaal domein verder te implementeren. Ook is er gelegenheid om kennis met elkaar te delen en komen regio specifieke onderwerpen aan bod, die de deelnemers zelf kunnen aandragen.

Deze bijeenkomst kan tevens gezien worden als de opvolger van de SSNT privacy-bijeenkomst van 3 februari jl. in de raadszaal te Hengelo (aanleiding Kapstokbeleid privacy)  Op 3 februari is toegezegd dat er in mei/juni een vervolgbijeenkomst georganiseerd zou worden.

Doelgroep

  • Gemeenteambtenaren die verantwoordelijk zijn voor beleidsontwikkeling en/of de opzet van integrale dienstverlening sociaal domein
  • Medewerkers van sociale teams
  • Juristen sociaal domein
  • I&A managers.

Aanmelden
U kunt zich tot inschrijven middels het inschrijfformulier dat beschikbaar is op: https://formulieren.kinggemeenten.nl/werkatelier_5

U ontvangt na aanmelding de bevestiging, de locatiegegevens en een routebeschrijving.

Tevens ontvangt u een kleine opdracht over privacy, namelijk het maken van de privacy scan (Privacy scan gemeenten). De uitkomsten behandelen we tijdens de bijeenkomst.

Heeft u behoefte aan informatie over een specifiek onderwerp of wilt u een voorbeeld vanuit uw gemeente presenteren? U kunt dit middels het inschrijfformulier laten weten.

Mocht het aantal aanmeldingen de beschikbare ruimte overstijgen, dan zullen wij binnenkort een nieuwe bijeenkomst in uw regio organiseren.

De agenda kunt u hier vinden. De inloop is vanaf 13.00  uur,  start 13.30 uur, einde  rond 17.00 uur