16 juni Netwerkbijeenkomst SSNT

ProfielfotoAnk Stumpel 01-06-2015

Dinsdag 16 juni wordt wederom een SSNT netwerkbijeenkomst gehouden. Het onderwerp is ditmaal innovatiecommunicatie, waarbij social media een nadrukkelijke rol speelt.

De bijeenkomst is in samenwerking met Kennispark Twente en Twente Branding georganiseerd en wordt gehouden in The Gallery in Enschede.

Twente is onze regio, een kennisregio met een krachtig technologisch profiel in een groene omgeving. Wat is nu díe innovatiekracht van Twente, hoe kunnen we ons (meer) inzetten als ambassadeur(s) en wat hebben we hiervoor nodig? 

Tijdens de bijeenkomst delen we ervaringen van ondernemers en hun baanbrekende innovaties, staan we stil bij de waarde van storytelling en een goed PR-netwerk en de kracht van social media. Het doel is dat je met een ‘toolbox’ vol met praktische handvatten naar huis gaat.(lees verder zie bijgevoegde programma)

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle communicatieprofessionals van de Twentse overheid, beleidsmedewerkers Economische Zaken en bedrijfscontactfunctionarissen van gemeenten, alsmede de hoofden bedrijfsvoering en gemeentesecretarissen.

We zien uit naar een gemêleerd gezelschap, met als doel om op eenvoudige wijze, kennis en expertise te delen om het merk Twente efficiënt als een olievlek, nationaal en internationaal te verspreiden. Get connected.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar teamssnt@regiotwente.nl

Deze netwerkbijeenkomst van SSNT wordt in samenwerking met Kennispark Twente en Twente Branding georganiseerd.