Afstudeeropdracht Veiligheidsregio Twente & SSNT

ProfielfotoJelle Stronks 04-02-2015

De Veiligheidsregio Twente heeft in 2014 een traject gefaciliteerd om te komen tot de aanschaf van één mediamonitoringtool. Deze tool wordt gebruikt door de 14 Twentse gemeenten en operationele diensten bij crisissituaties én bij dagelijks gebruik. Door de aanschaf is Twente niet afhankelijk van gratis aangeboden tools op internet, zoals Hootsuite en Tweetdeck. De gezamenlijke aanschaf van zo’n tool is uniek in Nederland.

Op basis van deze ontwikkeling is er een vraagstelling geformuleerd, namelijk:

“1. Inzicht krijgen in de behoefte en wensen van de aangesloten partijen van de social-media-monitoringtool Obi4Wan naast crisissituaties. 2. Daarnaast onderzoek en concreet plan van aanpak voor borging systeem bij aangesloten partijen. Samengevat: wat is nodig en moet gebeuren om ervoor te zorgen dat partijen optimaal gebruik gaan maken van deze tool.”

Het is een onderzoek dat discipline vereist en het resultaat dus volkomen zal afhangen van de motivatie van de afstudeerder. Twente zoekt dan ook een afstudeerder die het hoogst haalbare nastreeft en gaat voor kwaliteit van het onderzoek, alsmede uitvoering van de bij de doelstelling omschreven punten.

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht of ken jij iemand die hier geschikt voor is?

Meld je dan aan bij:
Tanja Rijsman M. 06 10 90 37 85 -of-
Wouter Steen, M. 06 46 15 33 01

Voor meer informatie, klik hier.