Even voorstellen... Manon Jannink

Benedict Tijhuis 16-09-2014

Sinds 1 juli ben ik werkzaam als Deelprojectleider bij het project ‘Werken voor de Twentse overheid’ binnen Shared Services Netwerk Twente (SSNT). Dus hoog tijd om me even nader voor te stellen…

Mijn naam is Manon Jannink, samen met mijn vriend en dochter van ruim 1 jaar woon ik in Bentelo. De afgelopen jaren heb ik vooral voor de gemeente Losser gewerkt. De eerste jaren als P&O adviseur, daarna als Beleidscoördinator en Directiesecretaris. Sinds 2011 vervulde ik deze functie vanuit de gemeente Enschede. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en erg enthousiast over dit project.

Doel van het project is om één Twentse arbeidsmarkt te vormen zonder belemmeringen op het gebied van mobiliteit, inzetbaarheid en ontwikkelmogelijkheden voor medewerkers. Dat spreekt mij aan. Ik vind het leuk om me weer wat meer te richten op het P&O vak; bezig zijn met mobiliteit, ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van medewerkers, passend bij de vraagstukken waar het management op korte en langere termijn mee te maken krijgt. De ervaring die ik in mijn laatste functie heb opgedaan komt hierbij ook goed van pas.

Ik houd me vooral bezig met arbeidsmarktcommunicatie & branding. Het is van belang om de producten en diensten die wij aanbieden (zoals de interne vacaturebank, de Twentse school, etc.) op een goede manier bij medewerkers en het management voor het voetlicht te brengen. De komende weken moet ik samen met mijn werkgroep in beeld brengen hoe we dat op korte en langere termijn het beste kunnen aanpakken. Verder ben ik bezig met de doorontwikkeling van het digitaal platform. Dit is dé plek waar alle producten en diensten digitaal worden gepresenteerd. Het is in ieder geval van belang dat deze plek voor medewerkers gebruiksvriendelijk is en de juiste mogelijkheden biedt om onze producten en diensten goed te kunnen presenteren.

Mijn indruk tot nu toe is erg positief. Dus ik ben blij dat ik de stap heb gezet én de kans heb gekregen om hier aan de slag te gaan! Wellicht komen we elkaar de komende tijd nog wel (weer) tegen. Als jullie opmerkingen, ideeën en/of vragen hebben…trek dan gerust aan de bel!

Groeten,

Manon Jannink