Collega’s, al bekend met TJA?

Benedict Tijhuis 26-06-2014

Hét netwerk van de Twentse Jonge Ambtenaar? Nieuwsgierig? Zie: www.twentsejongeambtenaren.nl. TJA heeft dit jaar de Verkiezing jonge ambtenaar van het jaar, waarvan de uitreiking plaatsvindt tijdens de TJA-dag op 2 oktober 2014.

Misschien ben jij de Twentse Jonge Ambtenaar van het jaar? Of ken je iemand die deze titel verdient? Geef dan nu jezelf of een collega op en wie weet word jij of is jouw collega de eerste Twentse Jonge Ambtenaar van het jaar!

Profiel Twentse Jonge Ambtenaar van het jaar

De Twentse Jonge Ambtenaar van het jaar is enthousiast over het werken bij de overheid. Hij/zij toont lef, denkt ‘out of the box’ en komt met creatieve oplossingen om de overheid te vernieuwen. Hij/zij legt verbindingen, kan goed communiceren en is maximaal 35 jaar oud.

Hoe nomineren?

Ken of ben jij degene die aan bovenstaande omschrijving voldoet? Vul dan voor 15 juli het nominatie-formulier in op www.twentsejongeambtenaren.nl.

Hoe wordt de winnaar gekozen?

Op 1 september maakt de organisatie bekend welke drie genomineerden geselecteerd zijn om kans te maken op de titel. Deze drie houden tijdens de TJA-dag op 2 oktober een ‘elevator pitch’ en beantwoorden vragen. Het publiek en een jury kiezen vervolgens de winnaar.

Meer dan alleen de eer…

Naast dat het een hele eer is dat je jezelf ‘Twentse Jonge Ambtenaar van het jaar 2014’ mag noemen, zijn er ook geweldige prijzen voor de winnaar: een opleidingscheque van € 1500 van de Bestuursacademie en een coaching-sessie van P&A-coaching voor jou en je directe collega’s (t.v.w. € 1000). Ook krijg je een VERTWENZ verwenpakket en ben je de afgevaardigde van Twente in de landelijke verkiezing voor Jonge Ambtenaar van het jaar. Een mooie kans dus om Nederland te laten zien hoe jij je inzet als ambassadeur van jouw gemeente! En het is natuurlijk een geweldige boost voor je CV!

De Organisatie Twentse Jonge Ambtenaren Netwerk hopen op veel nominaties!

Bekijk hier de flyer!