Even voorstellen... Sabine van der Veen, Projectleider Werken voor de Twentse Overheid

Benedict Tijhuis 07-04-2014

Als geboren en getogen Groningse ben ik sinds kort beland in het mooie Oosten des Lands. Ik heb de liefde gevonden in Enschede en dat was voor mij aanleiding mijn bakens te verzetten richting Twente.

Na een uitgebreide oriëntatie en veel netwerken in de regio was daar de mooie uitdaging in de functie van Projectleider ‘Werken voor de Twentse Overheid’. Een uitdaging die mij om meerdere redenen enorm aanspreekt.

Het project ‘Werken voor de Twentse Overheid’ biedt mooie kansen om de interne arbeidsmarkt op een hoger plan te tillen. Ik verheug me erop als projectleider met een groot enthousiasme (gecombineerd met een gezonde dosis realiteitszin) een bijdrage te mogen leveren. Het Shared Services Netwerk Twente is van ons allemaal, ik zal dan ook veel in de regio zijn om de netwerkpartners goed te leren kennen zodat we samen stappen kunnen zetten naar een interne arbeidsmarkt zonder belemmeringen voor alle Twentse ambtenaren. Naast ‘functioneel relevant’ voor mij ook ontzettend leuk de regio in te gaan; zo leer ik als ‘nieuwe Twentse’ Twente écht goed kennen.

Ik kom graag in contact. Schroom niet mij voor nadere kennismaking, sparren, brainstormen of advies (geven of krijgen) te bellen of te mailen: s.vanderveen@regiotwente.nl of 06 – 55 19 62 54.

 

Graag tot ziens!